Twee muzikanten op doorreis.

Verder als Trio.

Een paar jaar geleden kwamen we voor enkele optredens naar Harsbouterdorp. Het succes was zo groot dat we er nog een maandje aan vast knoopten. Het ging fantastisch. We speelden de bladeren van de bomen. De kabouters hier werden gek en waren razend enthousiast. Zo is het gekomen dat we hier nu nog steeds staan ... met onze muziek. 

Het ging goed en we waren in een flow. Onze fans droegen ons op handen en wij speelden de takken van de bomen. Maar het ging gewoon niet meer. We konden het niet meer bijbenen met z'n tweeën. De ene keer liet Sandor de hoed met geld liggen en een volgende keer vergat ik mijn gitaar. Het was iedere keer wat.

Maar ... nu hebben we de oplossing gevonden. Hier kijk hier ..... voor ons .... op de grond. Daar zit ie. Sinds kort zijn we een trio. Sandor op viool, ik Miguel op gitaar en zang en dan hier de derde van het trio ...... kabouter Cen ten Bak voor het geld. Hij regelt alles maar dan ook alles voor ons. We hoeven ons alleen nog maar op de muziek te gooien. En ... zoals jullie zien het gaat GEWELDIG!!!! We zijn een een wereldtrio met z'n drieën. Ja ... dat zijn we.

                      

Sandor en Miguel.

Deze week kwamen er 2 bosmuzikanten Harsbouterdorp binnenlopen. Kabouter Sandor en Kabouter Miguel reizen de hele kabouterwereld af om hun liedjes te laten horen.

Sandor speelt vol vuur op zijn viool en als hij helemaal in zijn spel op gaat schreeuwt hij het uit. Wanneer je zijn olé ... olé ... olé hoort, ga je vanzelf meestampen en roepen op de maat van de muziek.

Miguel is de gitarist en zanger. Bij blijde en vrolijke liedjes verschijnt er een brede grijns op zijn gezicht. Als het wat droeviger klinkt rollen de tranen zo maar uit zijn ogen.

We zijn benieuwd hoe lang deze kabouterwereldburgers in ons dorp zullen blijven.